5. juni kl. 13-18 - Sommerfest

Bistrup Kirkes Sommerfest finder altid sted grundlovsdag, den 5. juni.

Den første fandt sted i 1958 i præstens have, og hvert år lige siden, har der været sommerfest med stor succes.
De første var selvfølgeligt beregnede på at samle ind til kirken

Sommerfesten ledes af et arbejdsudvalg på 22 personer, men på selve dagen er ca. 150 personer involverede i at passe boder og lave mange andre ting.
Overskuddet uddeles sammen med overskuddet fra Bøjlestangen til velgørende formål i og uden for sognet.

Der er trængsel allerede før kl. 13
men det går hurtigt at købe billet og komme ind
"Den uheldige Kartoffel" er nu blevet en del af Børneskydeboden, og som det ses er den nu nærmeste nabo til Det muntre Køkken.
Begge præster, Charlotte Nørballe og Søren Storvad leder på fineste vis "slagets gang" hele eftermiddagen Her er der gang i "pladespil".
Der er hvert år nye musikindslag, og i år 2012 var det "Ready to Rock".
Ansigstmalingen består, og de fint malede børneansigter lyste

Sommerfesten år 2000

Specialside fra sommerfesten år 2000, om forberedelserne, festen og oprydningen med mange fotos af en sommerfests gang, se her