Du er her:

Babysalmesang

I dag ved man, at musik har stor betydning for det spæde barn - ja, også for det ufødte barn.

Musik stimulerer barnets udvikling. Salmer og salmemelodier er specielt gode p.gr.a. de nuancerede klange og de oftest storslåede poetiske dybder i salmerne.

Det lille barns sanser skal stimuleres, hvilket det bl.a. bliver ved at opleve orglet i kirkerummet - høre og opleve rytmeinstrumenter - og høre fællessangen.

Vi vil synge, danse og vugge stemningen ind i barnet.

Et lille barn kan ikke forstå en salmes ord, men det kan sanse stemningen og atmosfæren - og tekst og melodi kan lagre sig i barnets bevidsthed - og blive til livslang glæde.

Babysalmesang er også en god lejlighed til at få lært nogle salmer, der kan bruges til godnatsang derhjemme.

Det er ikke nødvendigt, at man selv er god til at synge, for at deltage.

Forløbet er på 8 gange.
Ny sæson starter onsdag den 6. september 2017 kl. 10:30 - 11:30.
Der er ikke babysalmesang onsdag den 18. oktober.
Sidste gang er den 1. november, hvor vi mødes kl. 17.00 og holder babysalmesangsgudstjeneste.
Max 12 pr. hold.

Babysalmesang er primært for børn i alderen 2 mdr. - 2 år.
Større børn der kan affinde sig med at det foregår på de spædes præmisser, er også velkomne.

Babysalmesang ledes af kirkens organist Elsebeth Dilling-Hansen.

Tilmelding foretages ved at udfylde nedenstående:

Ved tilmelding gives samtidig tilladelse til, at kirkens personale tager billeder/videoer under forløbet, som siden kan anvendes frit af Bistrup Kirke, med mindre du frabeder dig dette i bemærkningsfeltet.