Messehagelerne

Her kan du se og læse lidt om de forskellige messehageler.

14/6-09 blev en ny grøn messehagel og en stola taget i brug. De er udført i silke af Elisabeth Hofman.
Her er den gamle og efterhånden godt slidte messehagel i uld. Den blev anskaffet til kirkens indvielse.
Den røde messehagel bruges 2. juledag og i pinsen.
Den hvide messehagel til festdage blev anskaffet til kirkens indvielse.
Denne lilla messehagel til faste-og adventstiden er skænket til kirkens indvielse af vores katolske nabo på Nordvanggård. Den er syet af nonnerne