Film-Caféen

I Filmcaféen viser vi i vinterhalvåret film i Gernersalen den 1. søndag i måneden i tidsrummet kl. 15.30 – 17.30.
Her byder vi indenfor i Gernersalen, hvor der vil blive vist film og budt på et let traktement undervejs. Efter filmen vil der være et oplæg og mulighed for at diskutere den enkelte films temaer.
Der vil være tale om film med et budskab – eller flere, og der vil blive vist alt fra gamle klassikere til eksistentialistiske franske dramaer, så der vil være noget for enhver filmsmag.

Bliv derfor gratis medlem af Bistrup Kirkes filmklub og deltag i klubbens Filmcafé på søndag eftermiddage.

Som klubmedlem vil du modtage et nyhedsbrev fra Bistrup Kirke én gang om måneden direkte i din mail-box. Nyhedsbrevet vil bl.a. indeholde invitationer til gratis filmvisninger i Gernersalen.
Vær opmærksom på, at Filmcaféen kun kører i vinterhalvåret, og der derfor vil være måneder, hvor der ikke vil være film omtale i nyhedsbrevet.

Hvis du ønsker at blive medlem kan du tilmelde dig Bistrup Kirkes filmklub sende en mail til:
filmcafe@bistrupkirke.dk

Kommende FilmCafé arrangementer

05jan kl. 15:30

FilmCafeen viser "Savannah"

En inspirerende historie om at overvinde fortidens smertefulde oplevelser >

02feb kl. 15:30

FilmCafeen viser "Prag"

En søn der drager til Prag for at begrave faderen, som svigtede familien >

01mar kl. 15:30

FilmCafeen viser "Min Fars Store Dag"

En varm fortælling om en drengs sommer i Provence; om et nyt venskab, og om >