Du er her:

Adventsretræte for Bistrup og Birkerød Sogne

En unik mulighed for at forberede julen på en ny og anderledes måde

Fællesretræte for Bistrup Kirke og Birkerød Kirke på Smidstrup Strand d. 23.-24. november 2019
ved sognepræsterne Charlotte Nørballe og Inger Merete Hansen.

Advent er hjertets, sindets og sjælens forberedelse på det forunderlige budskab, at Gud kom til verden for at tænde lys på selv det mørkeste sted, lade sig føde i det mest urolige hjerte og dele sit liv og sin virkelighed med os.
Retræte betyder ”tilbagetrækning” og har i den kristne tradition rødder helt tilbage til den tidlige kristne tros praksis. Ved at trække sig lidt tilbage fra det daglige liv, dets mange impulser og krav, gøres der plads til at lytte og blive mere åben over for Guds ord.
Gennem meditation, fordybelse og samtaler med udgangspunkt i bibelske tekster nærmer vi os julens budskab, det fredfyldte lys i mørket.

Tilmelding og pris

Egen betaling 1200,-. Begrænset deltagerplads. Tilmelding senest 15. oktober